Lemmikkinne on tulossa anestesiaa eli nukuttamista vaativaan toimenpiteseen.
Täysin riskitöntä anestesiaa ei ole, mutta huolellisella esivalmistelulla, anestesian suunnittelulla, toteutuksella ja seurannalla voidaan riskejä minimoida. Tarkat esitiedot auttavat meitä toteuttamaan lemmikkinne anestesian mahdollisimman turvallisesti. Voit kysyä lisätietoja anestesiasta ja sen turvallisuudesta hoitavalta eläinlääkäriltä.

Lataa ja tulosta tästä esitietolomake lemmikin anestesiaa varten PDF-tiedostona.


Huom! Anestesiassa käytetyissä lääkkeissä on doping-varoaika Kennelliiton virallisiin näyttelyihin ja kokeisiin


Lemmikin nimi:
Omistajan nimi:
Puhelin, josta tavoittaa hoidon aikana:
Onko lemmikillänne pitkäaikaissairauksia? Esimerkikisi munuaissairaus, sydämen vajaatoiminta, diabetes, nivelrikko, epilepsia
Kyllä
Ei
Mitä:
Lemmikillänne tällä hetkellä käytössä olevat lääkkeet, annostus ja vahvuus: Onko lemmikillänne tiedossa olevia lääkeaineallergioita?
Kyllä
Ei
Mitä:
Turvallisemman anestesian varmistamiseksi suosittelemme lemmikistänne tutkittavan peruselinarvot verikokein. Verikokeen hinta on 55 - 95 euroa. Haluatteko, että tutkimme lemmikkinne veriarvot?
Kyllä
Ei
Jos suun tarkastuksessa tai röntgenkuvissa todetaan poistoa vaativia hampaita, saako ne poistaa ilman erillistä ilmoitusta? Hampaan poiston hinta riippuu käytetystä ajasta ja se vaihtelee 15 - 800 euron välillä.
Kyllä
Ei
Hintakatto poistolle